Website realizat de Global Design
Cos cumparaturi


Cosul tau e gol!
Producatori
Egger Hettich
Rehau Gamet
Forest Teka
Neiemann Nett Front
Falco  
Contor Trafic
 Total vizitatori: 21338
 Vizitatori azi: 11
 Vizitatori online: 2
  Informatii Personale:
  IP: 54.224.3.148
  Nr. vizite: 2
  24-May-2017, 01:42

 

Bine ati venit!


wtp


          Cu o traditie de peste 20 ani in distributia de materiale, echipamente si accesorii de prima clasa pentru industria mobilei si a design-ului interior, Wooden Technic Prodimpex S.R.L. a ajuns in topul firmelor de profil din Transilvania.

In tot acest timp, am incercat sa punem accentul pe dezvoltarea relatiilor comerciale cu toti partenerii, pe cresterea calitatii serviciilor si diversificarea paletei de produse pentru a va oferi mereu cele mai moderne si utile accesorii si cele mai prompte servicii.
Ne diferentiem fata de competitori prin:

  • asigurarea celui mai bogat sortiment de PAL, HDF, MDF, blaturi si accesorii pentru mobilier
  • disponibilitatea pe stoc a celor mai solicitate produse
  • introducerea sistematica de produse noi pe piata romaneasca - de regula culori sau accesorii care pot determina noi tendinte (“la moda”) in designul de mobilier
  • asigurarea unor timpi redusi de livrare pentru produsele care trebuie aprovizionate

Veti descoperi la noi cea mai diversa gama de pal, mdf, blat, cant, abs si accesorii pentru mobila care imbina functionalul cu modernul, sisteme decorative si solutii de asamblare practice cu un design aparte, reunite de la cele mai prestigioase firme din Europa – Egger, Rehau, Hettich, etc...
Disponibilitatea stocului local optim si deservirea prompta constituie un principiu de baza a politicii comerciale ale companiei, prin cele patrui puncte de lucru din Cluj-Napoca, Zalau, Bacau si Odorheiu Secuiesc. Va invitam sa descoperiti si să testati noul concept de design interior care a stat la baza crearii celui mai modern showroom cu o suprafata de peste 200 mp unde am incercat sa imbinam concepte unice, solutii optime si accesorii de prima clasa.

          Veti intalni de asemenea o echipa de consultanti in vanzari care stau la dispoziţia d-voastra si veti putea alege orice doriti din stocul impresionant de marfa. In Wooden Technic Prodimpex S.R.L. gasiti un partener de incredere, stabil si inovator mereu interesat de a gasi solutii profesioniste si produse de prima calitate.

 

 

 

 

 

 

® WOODENTECHNIC PRODIMPEX SRL